Ervaringen

Linda Heskes

Vrij van spanning, voluit leven!

Dat is wat Body Stress Release mij gebracht heeft. In 2009 had ik na een auto-ongeluk ernstige nekklachten en was ik maandenlang continu ontzettend moe. Verschillende medische onderzoeken en behandelingen in het reguliere en ook alternatieve circuit brachten nauwelijks verlichting.

De tip om naar BSR te gaan was een voltreffer. Een week na de derde release riep ik '‘ik heb mijn leven weer terug!'’. Mijn vermoeidheid was verdwenen en na nog tien releases mijn nekklachten ook. Het was een mooie bijkomstigheid dat de stijfheid in mijn onderrug die ik al jaren ’'s morgens bij het opstaan voelde ook helemaal was verdwenen. Ik voel me nu vitaler dan ooit.

Mijn interesse in Body Stress Release groeide en ik wist het zeker: het roer gaat om, dit gun ik iedereen! Ik wil geen marketingmanager meer zijn maar wil mensen helpen door middel van BSR. In 2011 mocht ik de opleiding aan de Body Stress Release Academy volgen in Rondevlei, Zuid-Afrika.

Inmiddels (eind 2019) heb ik mijn praktijk al ruim acht jaar en ben ik nog steeds zo enthousiast over BSR als op dag één. Of eigenlijk nóg meer onder de indruk van BSR omdat ik nu al jaren zie wat het voor mensen kan betekenen.

Vrouw, 42 jaar

Ik kom inmiddels al 6 jaar bij Linda. Mijn lichaam heeft een hoop te verduren gehad qua spanningen en medische behandelingen. Een aantal veranderingen die ik heb opgemerkt zijn geen kromme en verkrampte tenen en handen meer. Mijn kaken zijn van het slot, mijn stoelgang is verbetert, mijn nek en schouders zijn veel losser en ik ben veel meer ontspannender en heb veel minder spanning in mijn lichaam.

Ik voel me beetje bij beetje meer op geruimd, zowel lichamelijk als geestelijk.

Vrouw, 57 jaar

Ik had jarenlang bijna dagelijks hoofdpijn door vastzittende spierend in nek en schouders, en een pijnlijke en stijve onderrug. Een maand of drie nadat ik met BSR begon, werden de klachten beduidend minder en na een jaar waren ze over.

Met een behandeling om de vier weken ben ik nu al een aantal jaren klachtenvrij. En als ik wel eens door mijn rug ga of mijn nek door stress vast gaat zitten, dan helpt een release enorm en zijn klachten na een of twee dagen weer over.

Man, 57 jaar

Vanwege een nekhernia was het voor mij onmogelijk een goed nachtrust te krijgen. BSR heeft mij weer de mogelijkheid gegeven tot lange nachten en veel minder pijn en blokkades.

Daarbij besef je door BSR hoe belangrijk het is om je lichaam in balans te krijgen en te houden.

Meisje, 10 jaar

Ik voel me zo licht als een veertje als ik van de bank af kom. En ik heb ook bijna geen hoofdpijn meer.

Man, 55 jaar

Ik heb 22 jaar continu pijn in mijn lijf gehad. Ik luister inmiddels naar mijn lijf. Ook heb ik inmiddels 3 marathons gelopen.

Man, 38 jaar

Ik voel me vrijer, alsof de veer van het uurwerk niet meer zo strak zit opgedraaid. Zat ik vroeger na een intensieve werkdag 's avonds nog stuiterend op de bank en lukte het me niet om te ontspannen, nu ben ik niet meer snel uit evenwicht.

Ervaring Body Stress Release

Heeft u gezondheidsklachten waar de artsen geen raad mee weten? Ik zou zeggen: probeer BSR!

Hoofdpijn en meerdere klachten

Na nog geen 6 sessies bij Linda voel ik mij stukken beter!

Rugklachten

Ik heb een strak korset uitgetrokken en dit ingewisseld voor een luchtig zomerjurkje.

Schouderklachten en opstaan met pijn

Vraag mij niet hoe het werkt…maar het werkt ….ik ben er super blij mee, heb echt minder stress in mijn lichaam.

Look at the bigger picture….

body stress release filosofie