Hernia

Sinds mijn hernia in 2008 is mijn rug mijn zwakke punt… dat werd duidelijk in 2013 toen ik, na een fors auto-ongeluk, weer veel meer last kreeg, zo erg dat ik op gegeven moment nauwelijks meer normaal kon lopen.

Een goede vriendin gaf mij de gouden tip om eens naar Linda te gaan voor BSR. Tot die dag had ik nog nooit van BSR gehoord, maar wilde alles proberen. Had op dat moment al veel geprobeerd en vreesde voor een 2e hernia operatie.

Tot op de dag van vandaag ben ik zo ontzettend blij dat ik BSR en ook Linda heb leren kennen…BSR is geweldig en Linda is een fantastisch mooi mens! De eerste behandelingen waren intensief, je voelt dat er echt van alles in je lijf aan de gang gaat en gebeurd, zowel tijdens de behandeling, maar ook tussen de behandelingen in. Na de 2e behandeling reed ik terug naar huis en werd ineens, zonder reden, heel emotioneel.

Het was al snel duidelijk dat BSR voor mij het verschil zou gaan maken…. ik heb redelijk wat behandelingen gehad, maar wanneer ik nog denk aan hoe ik de eerste keer bij haar binnenstrompelde en hoe ik er na een aantal maanden aan toe was….een dag en nacht verschil.

Wanneer ik BSR niet had leren kennen, had ik hoogstwaarschijnlijk weer een 2e hernia-operatie moeten ondergaan. Nu heeft mijn lijf het, met heel veel hulp van Linda, zelf kunnen herstellen, hoe fantastisch is dat!!

Ik ga nog steeds om de zoveel weken naar Linda, voor “onderhoud” van mijn lijf…

BSR…. ik zou het echt iedereen willen aanbevelen !!