Hoofdpijn en meerdere klachten

In september kwam ik voor het eerst bij Linda i.v.m. mijn klachten. Sinds de examentijd op de middelbare school heb ik meerdere dagen last van erge hoofdpijn. Daarnaast heb ik dagelijks last van pijnlijke gewrichten, in mijn onderrug, schouders en nek. Ieder gewricht wat kan knakken, knakte bij mij. Ook uitte spanning zich al snel in darmklachten.

Vooral voor mijn hoofdpijn en darmklachten heb ik verschillende artsen-en of therapieën bezocht. Toen mijn moeder BSR therapie voorstelde dacht ik dan ook, ga ik dit nog wel proberen? Nadat ik meer over BSR therapie had gelezen, ben ik toch gegaan.

Tijdens de eerste sessie vertelde Linda dat de spanning in het lichaam er op verschillende manieren uit kan komen. Dit heb ik ervaren. Na de eerste sessies leek het wel of alle stress die zich had opgebouwd er uit kwam, van een hevige griep tot huiduitslag.

Echter, na nog geen 6 sessies bij Linda voel ik mij stukken beter! De darmklachten zijn flink gereduceerd en overheersen niet meer mijn dagelijkse functioneren. Ook de hoofdpijnaanvallen zijn minder geworden, nu heb ik nog 1 aanval in de maand, in plaats van wekelijkse aanvallen. Mijn gewrichten zijn minder pijnlijk en knakken minder. Iedere keer voel ik mij weer een stukje beter als ik bij Linda vandaan kom.

Ik zou BSR zeker aan iedereen aanbevelen.

Vrouw, 21 jaar