Kinderen

Ik vind het altijd fijn om naar Linda te gaan. De behandeling vind ik erg lekker en ik ben erna heel ontspannen. Ik heb geen eczeem meer tussen mijn vingers, ik slaap weer goed en voel me minder snel boos.

Mirthe 11 jaar

 

Mijn zoon van 9 heeft sinds zijn 5e levensjaar diabetes type 1. Ondanks de vele bemoedigende woorden rondom me heen die vertellen dat je gelukkig oud kunt worden met diabetes, hebben veel mensen niet in de gaten hoeveel impact deze ziekte heeft op je kind en op je eigen leven. Mede door zijn ziekte had mijn zoon veel lichamelijke en geestelijke klachten. Hij veranderde van open kind naar een boos, gefrustreerd, klagend kind. Dagelijks buikpijn, hoofdpijn, vermoeidheid, groeipijnen, slapeloze nachten en woedeaanvallen. Op school ging het niet goed, thuis ging het niet goed. Ik heb van alles geprobeerd, fysiotherapie, kinderpsycholoog, maar niets hielp hem echt.

Toen de situatie onhoudbaar werd omdat mijn kind alleen nog ongelukkig was heb ik contact gezocht met Linda. Ik ken haar al jaren en ken haar eigen verhaal en herstel en wilde de gok wagen met BSR. En tot volle tevredenheid. Na enkele maanden behandelen is mijn kind meer ontspannen, heeft hij echt veel minder pijnen, vraagt hij zelf om een behandeling en voelt hij zich veel beter. Hij is evenwichtiger, zijn schoolprestaties zijn beter, hij is opener. Een verademing voor ons allemaal. Voorlopig blijven we nog even komen ;-).

 

Steffie van 9 schreef dit verhaal over haar ervaring met BSR.

Bij Linda

Ik heb altijd zin om naar Linda te gaan

Als je in de kamer bent heb je een lekker gevoel

En als je op de bank ligt

Gaat ze je heel lekker masseren

Op de bank

Als ze je gaat masseren dan drukt

Op je rug ze en als ze soms een keer drukt

Dan voel je soms helemaal kippenvel door heel

Je lichaam en dat is super lekker

Ze gaat bijvoorbeeld op je

Benen, Nek, Rug ,voeten masseren

maar soms mag ik ook omdraaien en dan gaat

op me gezicht

daar gaat ze een beetje drukken maar doet geen pijn

Steffie, 9 jaar