Nekhernia

Body Stress Release, tot een maand of drie geleden nog nooit van gehoord en nu al zo blij met de geboekte resultaten bij Linda! Ik kampte al ruim een jaar met een fikse nekhernia en alle daarbij behorende pijn en uitvalsverschijnselen. Constant pijn en belemmerd worden in je dagelijkse bezigheden, vreselijk en helaas mocht fysiotherapie niet baten. Toen eind 2012 een operatie het laatste redmiddel leek, vond ik het tijd om in te gaan op het advies van mijn trouwambtenaar. Zij had met BSR zeer goede resultaten met haar tenniselleboog geboekt en adviseerde mij er minimaal over na te denken. In tegenstelling tot alle andere goede tips die ik in de loop van het jaar had ontvangen, hoefde ik hier niet lang over na te denken. Eerst even informatie via Internet inwinnen, maar ik was al gauw overtuigd en het telefoontjes naar Linda was gauw gemaakt. De bruiloft was inmiddels achter de rug en ik had lekker lang vakantie tussen twee banen in, dus alle tijd om me volledig aan BSR over te geven, want dat had ik me, sceptisch als ik ben, wel voorgenomen.

Ik werd eind december hartelijk door Linda ontvangen en na ons kennismakingsgesprek ging Linda gelijk tot actie over. En daarna volgde mijn lichaam snel…..jeetje wat een heftige reacties meteen al. Ik hield me echter vast aan de woorden van Linda, dat hoe meer je voelde hoe beter het is. Ik kende mijn eigen lichaam niet meer en heb het allemaal maar laten gebeuren. Er volgden veel eenzame uurtjes in de woonkamer waar mijn lichaam stijf van de spierspanning stond, letterlijk van kruin tot kleine teen. Ik heb me vaak afgevraagd of dit wel goed was, maar Linda bevestigde dit bij ieder bezoek. En ik begon me steeds beter te voelen en begon langzaam te wennen aan een leven zonder die helse pijnen. Ook mijn afhankelijkheid van medicijnen werd steeds minder. Wow, wat keek ik uit naar de bezoekjes aan Linda die bleef benadrukken dat ik het toch voornamelijk zelf deed en dat zij slechts een ‘duwtje’ in de goede richting gaf. Jeetje, wat knapte ik op en wat doet BSR veel positiefs voor mij, want niet alleen het lichamelijke maar ook het mentale aspect werd aangepakt en ik neem nu heel bewust af en toe even gas terug en geniet van de tijd voor mezelf hoewel dat niet altijd meevalt met een kleuter om je heen.

Inmiddels zijn we zo’’n twee maanden verder en ben ik al dusdanig opgeknapt dat ik van alle medicijnen af ben en na een onrustige periode inmiddels ook weer goede nachten heb. Linda waarschuwt mij dat er heus nog wel mindere momenten zullen komen, maar voorlopig geniet ik van alle goede momenten. Je zult begrijpen dat ik al veel mensen in mijn omgeving attent heb gemaakt op het bestaan van BSR en Linda natuurlijk. Ondanks dat ik weet dat ik het grotendeels zelf doe, is een Bedankje aan mijn Steun en toeverlaat Linda ook zeker op zijn plaats!

Monique