Lees meer over Linda Heskes

Vrij van spanning, voluit leven!

Dat is wat Body Stress Release mij gebracht heeft. In 2009 had ik na een auto-ongeluk ernstige nekklachten en was ik maandenlang continu ontzettend moe. Verschillende medische onderzoeken en behandelingen in het reguliere en ook alternatieve circuit brachten nauwelijks verlichting.

De tip om naar BSR te gaan was een voltreffer. Een week na de derde release riep ik ‘‘ik heb mijn leven weer terug!’’. Mijn vermoeidheid was verdwenen en na nog tien releases mijn nekklachten ook.  Het was een mooie bijkomstigheid dat de stijfheid in mijn onderrug die ik al jaren ’’s morgens bij het opstaan voelde ook helemaal was verdwenen. Ik voel me nu vitaler dan ooit.

Mijn interesse in Body Stress Release groeide en ik wist het zeker: het roer gaat om, dit gun ik iedereen! Ik wil geen marketingmanager meer zijn maar wil mensen helpen door middel van BSR. In 2011 mocht ik de opleiding aan de Body Stress Release Academy volgen in Rondevlei, Zuid-Afrika.

Inmiddels (eind 2021) heb ik mijn tienjarig jubileum gevierd en ben ik nog steeds zo enthousiast over BSR als op dag één. Of eigenlijk nóg meer onder de indruk van BSR omdat ik nu al jaren zie wat het voor mensen kan betekenen.