Pijn

Toen ik ergens eind 2014 bij Linda binnenliep was ik enerzijds hoopvol maar anderzijds ook sceptisch.

Ik had over BSR gelezen, erover gehoord van mensen die het gedaan hadden en toch ergens dacht ik wat zullen die ‘zachte’ aanrakingen nou daadwerkelijk kunnen doen?

In de periode dat ik BSR begon had ik veel (zenuw)pijn en reflux, en ik weet nog de eerste sessies was mijn lichaam zo gevoelig dat elke aanraking er één teveel leek en in de avond/dagen na een release dacht ik vaak waarom doe ik mezelf dit aan? Oude kwalen die ik weer voelde, sensaties die ik niet kon plaatsen en gelukkig wist ik dat dit één van de ‘side-effects’ was van BSR wat er toe leidde dat ik volhield. Naarmate de tijd vorderde werden de klachten en side-effects op de releases minder maar voor mij was dit een teken om juist door te gaan met BSR.

Tot op de dag van vandaag ga ik nog met enige regelmaat voor een release, en soms als de tijdspanne tussen de releases te groot is dan merk ik aan alles in mijn lichaam dat ik snak naar een release.

Recentelijk had ik rugpijn (Ischias volgens die huisarts) die maar aanhield en na 2 releases in korte tijd was de pijn volledig verdwenen.

Meerdere keren in de afgelopen jaren heb ik baat gehad bij BSR dat ik als het aan mij ligt nog lang door zal gaan met onderhoudsreleases.

Ik ben dankbaar dat BSR op mijn pad is gekomen. Natuurlijk ook vanwege Linda als practioner die zo een rust uitstraalt en oprecht begaan is met het wel en wee van haar cliënten.

-Jamila-