Donna Bridges

Donna Bridges

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl.

Phone: +1(234) 567 89 10
Email: name@mail.com
Skype: namesurname

0
Stamina
0
Concentration
0
Manual dexterity
Vrouw, 42 jaar

Ik kom inmiddels al 6 jaar bij Linda. Mijn lichaam heeft een hoop te verduren gehad qua spanningen en medische behandelingen. Een aantal veranderingen die ik heb opgemerkt zijn geen kromme en verkrampte tenen en handen meer. Mijn kaken zijn van het slot, mijn stoelgang is verbetert, mijn nek en schouders zijn veel losser en ik ben veel meer ontspannender en heb veel minder spanning in mijn lichaam.

Ik voel me beetje bij beetje meer op geruimd, zowel lichamelijk als geestelijk.

Vrouw, 57 jaar

Ik had jarenlang bijna dagelijks hoofdpijn door vastzittende spierend in nek en schouders, en een pijnlijke en stijve onderrug. Een maand of drie nadat ik met BSR begon, werden de klachten beduidend minder en na een jaar waren ze over.

Met een behandeling om de vier weken ben ik nu al een aantal jaren klachtenvrij. En als ik wel eens door mijn rug ga of mijn nek door stress vast gaat zitten, dan helpt een release enorm en zijn klachten na een of twee dagen weer over.

Man, 57 jaar

Vanwege een nekhernia was het voor mij onmogelijk een goed nachtrust te krijgen. BSR heeft mij weer de mogelijkheid gegeven tot lange nachten en veel minder pijn en blokkades.

Daarbij besef je door BSR hoe belangrijk het is om je lichaam in balans te krijgen en te houden.

Our Special Offer

You owe yourself this moment

Visit one of our multiple sessions of relaxation.